Mitä belting on?

75,00  sis. alv 24%

Sunnuntaina 17.1.2021 klo 16-19:30

Tässä työpajassa tutustutaan sävähdyttävään ja intensiiviseen belting-laulutapaan, jota kuulee mm. rockmusiikissa, musiikkiteatterissa ja kansanmusiikissa. Belting-äänen tuottamiseen terveesti ääntä rasittamatta tutustutaan Estill Voice Trainingin näkökulmasta.

Category:

Description

Mitä belting on?

Beltingiä kuullaan mm. rock-ja popmusiikissa, musiikkiteatterissa, etnomusiikissa. Mitä belting on ja miten belttaaminen tehdään? Mm. näihin asioihin paneudutaan tässä työpajassa. (Varaa itsellesi paikka, jossa voit käyttää ääntäsi voimakkaasti tämän työpajan aikana!)

Osallistuaksesi tarvitset älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen sekä verkkoyhteyden. Käytä myös mikrofonillisia kuulokkeita tai laitteisiin sisäänrakennettuja mikrofoneja ja kaiuttimia. Pelkkä puhelin tai tabletti riittää esimerkiksi. Liittyminen tapahtuu osallistujille lähetettävän linkin kautta eikä erillisiä kirjautumisia tarvita.

Sunnuntaina 17.1.2021 klo 16-19:30. Työpaja toteutetaan Zoom-palvelun välityksellä. Työpaja toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita on 10.1.2021 mennessä vähintään 4. Ilmoittautuminen on mahdollista su 17.1.2021 klo 15 saakka.

Kouluttajat

Kuopiolainen Jaana Turunen on Sibelius-Akatemiasta valmistunut musiikin maisteri, laulaja, kuoronjohtaja, laulupedagogi ja äänikouluttaja. Turunen on ensimmäinen Suomessa sertifioitu Estill-opettaja (Estill Master Trainer).

Oululainen Antti Annola on  laulaja, laulupedagogi (AMK), äänenkäytön kouluttaja ja näyttelijä. Hän valmistui Estill-opettajaksi (Estill Master Trainer) marraskuussa 2015.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *